субота, 14. јануар 2017.

It's OK to have a bad day


Zdravo drugari ,
Da li vam je poznat onaj osecaj? Zdrava si , upravo si dobila nov sjaj za usne koji si dugo zelela , okruzena si prijateljima i porodicom. Zavaljena na kaucu gledas novu epizodu Tracare. Izgleda kao da zivot ide prilicno dobro. Ali... Ipak osecas neku prazninu. Nesto ti fali , a ne znas ni sama sta. Nesto ne valja , osecas nesto sto ne mozes recima opisati. Zelis da se pokrijes pokrivacem i provedes ostatak dana , ostatak zivota razmisljajuci. Srecna si , ali i nisi. Ne , nisi dobila losu ocenu iz matematike. I , ne , drustvo nije otkazalo izlazak dogovoren za subotu vece. Samo imas los dan , bez razloga. Svi se osecamo lose ponekad. Tek tako , bez razloga.
_______________________________________________________________________________

Cak i kada imate los dan pronadjite nacin da budete srecni. Pronadjite svoj izvor srece. Narucite picu ili susi iz svog omiljenog restorana na kucnu adresu. Obucite novi mekani dzemper. Castite sebe novim papucama , soljom ili jastucetom. Ukljucite sijalice na novogodisnjem drvetu neka svetlucaju. Prosetajte. Umesite kolac. Pustite omiljenu muziku. Nasminkajte se cak i ako ne planirate da napustis stan tog dana. Zamenite posteljinu. Pogledajte film. Pronadjite izvor srece u bilo cemu. Uredu je imati los dan , ali ne tracite svoje vreme cekajuci da vam sreca pokuca na vrata od stana. Uhvatite je.








Proslavljate li srpsku Novu Godinu? Zelim vam da vam se sve zeljice ostvare i svi snovi postanu stvarni :) Do iduceg posta budite mi pozdravljeni! 

M...

14 коментара:

  1. Toliko kreativan post. Toliko realan. Svaka čast! Slažem se oko svega, fenomenalno si sve napisala!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Svatko od nas ima loš dan, ali važno je da tada ne odustajemo. Tvoj post je raalan, lijepo opisan, i stvarno mi se sviđa! :) <3

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  3. Svi nekada imamo takvih dana, nekada sam baš bezvoljna da mi se niti iz kreveta ne ustaje, ali već sljedeći dan sam super :)
    Jako si lijepo ovo sve napisala i jako mi se sviđa post, bravo :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  4. Nice post dear .
    I follow you on GFC please follow me back .
    :)
    christinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Svi imamo takve dane, ali na sreću sutradan sve izgleda kao ružan san i opej je sve ok. Super post draga!
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post. Apsolutno svi imaju barem jedan takav dan u mjesecu, to ne možemo izbjeći. Kao što i sama kažeš sreću trebamo uhvatiti i dopustiti sitnicama da nas razvesele. :)

    I'm LM!

    ОдговориИзбриши
  7. Divno. Slike na prvom mestu, ali i odtalo je divno. Pratim te ako hoces uzvrati

    adafashioncorner1.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post. Prijavila sam se na tvoj blog pa ako želiš uzvrati.

    http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши